">Войти на сайт
  • карта сайта
  • Ігри та программи на Андроїд
     
    Статистика сайта
    Наши правила
    ЧаВо
      Ігри та программи на Андроїд

     
    Група Вконтакті

     
    {speedbar}
    Главная » Архив материалов
    Скачати оригінальні шпалери HTC One m8 на андроїд
    Обои на Андроид

    Скачати обої HTC One m8

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Пропонуємо вам завантажити оригінальні шпалери з нового флагмана 14 року тайванської компанії HTC One M8. Шпалери красиві і будуть ефектно виглядати на будь-якому смартфоні. Завантажити Шпалери HTC One M8 на андроїд в максимальній якості можна у нас абсолютно безкоштовно.  ... Читать дальше »

    Обзор бюджетного смартфона motorola moto g
    новини андроїдів
    Моторола Мото г

    Нещодавно компанія моторола представила як на мене так новий хіт серед недорогих смартфонів модель Moto G. Судіть самі за 200 доларов правда в США ви отримуєте дуже якісний смартфон з HD екранах 1Гб оперативки, потужним акумулятором 4-ядерним процесором від Qualcomm. І багато іншого. Китайці нервово курять в стороні ... Читать дальше »
    Смартфон ZTE Grand S 2 обзор
    новини андроїдів

    Китайська компанія ZTE офіційно представила своє нове дітище топовий смартфон на Андроїд ZTE Grand S 2 . З новими покращеними характеристиками і просунутими голосовими командами. ... Читать дальше »
    Скачати GTA San Andreas на Андроїд безкоштовно
    Скачать Ігри на Андроїд
    Скачати GTA San Andreas на андроїд безкоштовно

    Нарешті здійснилось те що багато любителів і шанувальників гри GTA San Andreas екали вже кілька років. Ця чудова гра стає доступна тепер для всіх володарів смартфонів Андроїд. Скажу відразу гра просто неймовірна і чудова Скачати гру і прочитати короткий огляд . ... Читать дальше »

    Короткий огляд планшету Samsung Galaxy Note 10
    новини андроїдів

    Samsung Galaxy Note 10.1 був представлений ще на початку 12 року на виставці MWC в серці Іспанії Барселоні ! Але на той момент було не дуже багато відомого про цей планшет в якому тоді прогнозували двоядерний процесор.
    Pokerstars на Андроїд
    Скачать Ігри на Андроїд
    Pokerstars на Андроїд
    Ось і сталося ця знаменита подія, яку так довго чекали багато покерних гравців. Найбільший і популярний покер рум Pokerstars випустив додаток для мобільної операційної системи Андроїд ... Читать дальше »
    Civilization War на Андроїд
    Скачать Ігри на Андроїд
    Civilization War Андроїд

    Civilization War нарешті то і дісталася ця чудова і дуже навіть популярна гра з ПК тепер і на Андроїд. Суть Civilization War в тому що вам ніби буде необхідно будувати власну цивілізацію з старих століть нашої ери і по наший час. Відчуйте себе імератором та правителем рима. ... Читать дальше »
    Hero Magic на Андроїд
    Скачать Ігри на Андроїд
    Hero Magic Андроїд
    Hero Magic - ще одна гра з неймовірними битвами в стилі РПГ для андроїд, суть гри полягає в тому що вам потрібно охороняти й обороняти свій замок-фортецю від монстрів які будуть намагатись активно їм заволодіти, нападати стріляти та штурмували замок. А вам доведеться бути на чеку і використовувати всі доступні методи боротьби магії і меча. Доведіть монстрам що ви сильніше і просто так ніяк не здастеся! [ ... Читать дальше »
    Atlantis 3 The New World на Андроид
    Скачать Ігри на Андроїд
    Atlantis 3 The New World на Андроид

    Atlantis 3 The New World на Андроид ошеломляющий классный ошеломляющий потрясающий квест, выходивший на PC и PlayStation 2. Ваша героиня приезжает в пустыню Хоггара на раскопки перамиды и встречается с туземцем, совместно с коим отправляется на поиски Атлантиды. В различии от всех квестов для Дроид, манёвр идёт не по статичным иллюстрациям, а анимированное и обзор на 360 градусов.
    Hell Zombie на Андроид
    Скачать Hell Zombie на Андроид

    Короткая пред история Игры Hell Zombie на Андроид прошёл год после того как открылись врата ада, человечество почти уничтожено. Станьте генералом, командуйте войсками, защищающими замок, последний оплот человечества. Не проходим мимо и качаем себе игру  Hell Zombie на Андроид
    « 1 2 3 »



    © 2013. Game-android.at.ua vol.2