">Войти на сайт
  • карта сайта
  • Ігри та программи на Андроїд
     
    Статистика сайта
    Наши правила
    ЧаВо
      Ігри та программи на Андроїд

     
    Група Вконтакті

     
    {speedbar}
    Главная » Скачать Ігри на Андроїд
    Скачати GTA San Andreas на Андроїд безкоштовно
    Скачать Ігри на Андроїд
    Скачати GTA San Andreas на андроїд безкоштовно

    Нарешті здійснилось те що багато любителів і шанувальників гри GTA San Andreas екали вже кілька років. Ця чудова гра стає доступна тепер для всіх володарів смартфонів Андроїд. Скажу відразу гра просто неймовірна і чудова Скачати гру і прочитати короткий огляд . ... Читать дальше »

    Pokerstars на Андроїд
    Скачать Ігри на Андроїд
    Pokerstars на Андроїд
    Ось і сталося ця знаменита подія, яку так довго чекали багато покерних гравців. Найбільший і популярний покер рум Pokerstars випустив додаток для мобільної операційної системи Андроїд ... Читать дальше »
    Civilization War на Андроїд
    Скачать Ігри на Андроїд
    Civilization War Андроїд

    Civilization War нарешті то і дісталася ця чудова і дуже навіть популярна гра з ПК тепер і на Андроїд. Суть Civilization War в тому що вам ніби буде необхідно будувати власну цивілізацію з старих століть нашої ери і по наший час. Відчуйте себе імератором та правителем рима. ... Читать дальше »
    Hero Magic на Андроїд
    Скачать Ігри на Андроїд
    Hero Magic Андроїд
    Hero Magic - ще одна гра з неймовірними битвами в стилі РПГ для андроїд, суть гри полягає в тому що вам потрібно охороняти й обороняти свій замок-фортецю від монстрів які будуть намагатись активно їм заволодіти, нападати стріляти та штурмували замок. А вам доведеться бути на чеку і використовувати всі доступні методи боротьби магії і меча. Доведіть монстрам що ви сильніше і просто так ніяк не здастеся! [ ... Читать дальше »
    Atlantis 3 The New World на Андроид
    Скачать Ігри на Андроїд
    Atlantis 3 The New World на Андроид

    Atlantis 3 The New World на Андроид ошеломляющий классный ошеломляющий потрясающий квест, выходивший на PC и PlayStation 2. Ваша героиня приезжает в пустыню Хоггара на раскопки перамиды и встречается с туземцем, совместно с коим отправляется на поиски Атлантиды. В различии от всех квестов для Дроид, манёвр идёт не по статичным иллюстрациям, а анимированное и обзор на 360 градусов.



    © 2013. Game-android.at.ua vol.2