">Войти на сайт
  • карта сайта
  • Ігри та программи на Андроїд
     
    Статистика сайта
    Наши правила
    ЧаВо
      Ігри та программи на Андроїд

     
    Група Вконтакті

     
    {speedbar}
    Главная » 2015 » Июль » 31 » Motorola анонсувала смартфон Moto X Style з 5,7-дюймовим екраном QHD і «кращою в своєму класі» 21 Мп камерою
    20:52
    Motorola анонсувала смартфон Moto X Style з 5,7-дюймовим екраном QHD і «кращою в своєму класі» 21 Мп камерою
    Компанія Motorola офіційно розсекретила новий Moto X Style - 5,7-дюймовий смартфон на базі Android Lollipop з «однією з кращих камер у світі». Виробник також називає новинку «самим швидко заряджатимуться у світі смартфоном».



    У порівнянні з попередником, торішньою версією Moto X, поліпшені технічні характеристики і його зовнішній вигляд. Покупець може вибрати з широкого переліку колірних варіантів і матеріалів задньої кришки апарату, включаючи галантерейну шкіру «престижної шкіряної фабрики» і деревину «екологічно керованих лісових господарств». Крім того, у фірмовому сервісі налаштування зовнішнього вигляду Moto Maker також доступні різні колірні варіанти оформлення алюмінієвої рамки корпусу. До слова, приставка Style у назві відображає сукупність кольорів і матеріалів, доступних для цієї моделі.



    Смартфон Moto X Style побудований на однокристальної системі Qualcomm Snapdragon 808 з шестиядерних процесором, що працює на частоті 1,8 ГГц під управлінням ОС Android 5.1.1 Lollipop. Об'єм оперативної пам'яті складає 3 ГБ. Доступні модифікації з 16, 32 і 64 ГБ флеш-пам'яті з можливістю розширення картами microSD об'ємом до 128 ГБ.



    Дисплей Moto X Style має розмір 5,7 дюйма по діагоналі і дозвіл QHD (2560 × 1440 пікселів). Для порівняння, торішня версія оснащуючись 5,2-дюймовим дисплеєм роздільною здатністю 1920х1080 точок. І хоча дисплей став істотно більше, новинка не виглядає настільки великою, як можна собі уявити. Виробник особливо підкреслює той факт, що екран займає 76% площі фронтальної поверхні. Це було досягнуто за рахунок покращення конструкції, в якій товщина рамок зведена до мінімуму.



    На одному слайдів презентації було зазначено, що новий Moto X Style заряджається на 50% швидше смартфона Samsung Galaxy S6. За словами виробника, всього лише 15 хвилин на зарядці можуть забезпечити до 10 годин автономної роботи Moto X Style. Використовувана в Moto X Style технологія швидкої зарядки називається TurboPower.



    Ще одним компонентом, який виділяє Moto X Style на тлі конкурентів, є основна камера, яка дозволяє знімати відео дозволом 4K. У ній використовується датчик зображення роздільною здатністю 21 Мп, як і в моделі Droid Turbo, об'єктив з максимальною діафрагмою F / 2.0 і подвійний світлодіодний спалах. До слова, авторитетний ресурс оцінки якості камер DxOMark дав камері Moto X Style більш високу оцінку, ніж камерам iPhone 6 і 6 Plus, записавши до трійки кращих камер у світі. Фронтальна камера має роздільну здатність 5 Мп і розташовує ширококутним об'єктивом (87 °) і власної світлодіодним спалахом.



    Також варто відзначити фронтальні стереофонічні гучномовці. Зрозуміло, смартфон наділений звичним набором датчиків і адаптерів бездротового зв'язку, модемом LTE і підтримує фірмові інтелектуальні функції Moto Voice, Moto Actions, Moto Display і Moto Assist.

    Вбудованого акумулятора на 3000 мА ∙ г, по завіреннях виробника, повинно вистачити на 30 годин роботи в змішаному режимі без необхідності підзарядки.

    У продаж смартфон Moto X Style надійде у вересні за ціною від $ 400. У США він буде відомий як Moto X Pure і відрізнятися стокової версією Android і гарантованими оновленнями безпосередньо від Google протягом двох років.
    Категория: новини андроїдів | Просмотров: 561 | Добавил: Vova_Star | Теги: motorola 2015, Moto x style, moto x 2015, моторола, new moto x | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 1
    0
    1 Vova_Star   (04.08.2015 21:26) [Материал]
    wacko

    idth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
    Имя *:
    Email:
    Код *:



    © 2013. Game-android.at.ua vol.2